DOČEK NOVE GODINE Restoran Savski Venac 2019. BEOGRAD

U samom srcu Beograda, u Birčaninovoj 16a, nalazi se restoran Savski venac, napravljen tako da sačuva „šmek” i tradiciju ovog grada, u kome su kafane oduvek bile njegov zaštitni znak. U prijatnom ambijentu renoviranog restorana, kome se svaki gost vraća kao stari prijatelj, organizovali smo za vas nezaboravni doček Nove godine. Organizacija je poverena timu ljudi s dugogodišnjim iskustvom u organizaciji različitih svečanosti. Oni će učiniti sve da vam najluđa noć ostane u najlepšem sećanju. Topla atmosfera, koja podseća na stare beogradske kafane, posvećeno osoblje, odličan novogodišnji meni, muzika koja dira dušu i srce - najbolje su preporuke da baš ovaj restoran odaberete za doček 2019. godine.

Za vas smo pripremili izuzetnu večeru s nacinalnim specijalitetima i neograničeno domaće piće tokom cele večeri. Posebnu pažnju posvetili smo prilikom odabira benda. Uzivaćete u taktovima akustičnog orkestra „Bele pčele”, čija vas virtuoznost sigurno neće ostaviti ravnodušnim. I sve to po prihvatljivim cenama.

Muzika

Grupa „Bele pčele”
Grupa „Bele pčele” osnovana je 1993. godine u Beogradu. Moderan, prepoznatljiv bend, koji pravi odličnu atmosferu. Na svom repertoaru imaju brojne numere narodne, starogradske i zabavne muzike. Snimili su dva albuma, oba za PGP RTS, prvi u akustično-gradskom, a drugi u pop maniru. U skladu sa ambijentom restorana, „Belepčele” nastupiće za vas u najluđoj noći kao akustični bend. Specifični vokali, odlični instrumentalisti i zanimljivi aranžmani čine ovu grupu različitom od drugih. www.belepcele.com

SVEČANA VEČERA - ovali na stolu:

Predjelo
Srpski tanjir (pita gibanica, proja, mladi sir, sjenički sir, urnebes, valdorf salata, pileća salata, kulen, pečenica, prebranac)

Glavno jelo
Karađorđeva šnicla, rolovana ćuretina u sosu od blitve, medaljoni u sosu od pečuraka, pekarski krompir, grilovano povrće, rižoto od pečuraka

Selekcija hlebova

Salata
Mix sezonskih salata - bašta salata

Desert
Kolač tri leće

Alkoholna pića
Crvena, bela i rose vina, vodka Baltik, domaća rakija šljiva „Gajić”, domaće pivo, Vermut, Vinjak, Gorki list, Džin

Bezalkoholna pića
Coca Cola, Fanta, Sprite, biter, tonik, pomorandža, breskva, jabuka, voda KnjazMiloš i Aqva Viva

Paket obuhvata: reservaciju mesta, muzički program, večeru i neograničeno posluženje domaćih pića tokom cele večeri.
Cena paketa po osobi 45€, 50€ i 55€.


Adresa:
Birčaninova 16A, Beograd

Info: 065/5080-472

B&M Tim

picture

Branko Čotrić

Telefon: +381 63 288 675

picture

Mitar Slijepčević

Telefon: +381 63 269 299

Kontakt

Ako imate bilo kakvo pitanje, možete nas slobodno kontaktirati. Putem mail-a ili sledećih brojeva telefona.

Web addresa: www.udribrigu.com
Telefon: +381 63 288 675
Telefon 2: +381 63 269 299
E-mail: office@udribrigu.com